Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rollè al macis
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 550 g di carne trita di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di macis
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 40 g di Emmental a fette
Salsa allo zafferano
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 500 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo con olive e peperoni
35min
Gelato al pomodoro e basilico su bruschetta
10 Std. 20 Min
Marinatura per la selvaggina
20 min
Liquore al cioccolato e peperoncino
1h 10min
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1h
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Olive all'ascolana
55min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Liquore caffè mou
55min
Straccetti di vitello al Marsala
30min