Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rollè al macis
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 550 g di carne trita di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di macis
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 40 g di Emmental a fette
Salsa allo zafferano
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 500 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Polpette in foglia di limone con salsa al limone
50min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Profiteroles mediterranei
1h 25 min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50min
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Polpettine al curry
55min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1h 50 min
Polpette di mortadella
20 min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min