Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli, puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1205 kJ / 249 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 15.6 g
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 min
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Caponata alla catanese
1 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Tegamini fave e funghi
3u. 10min
Fiori di zucca ripieni
1 Std.
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Peperoni con capperi
40 min
Melanzane ripiene
1h 30min
Peperoni alla piemontese
55 min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min