
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peperoni
- 500 g di peperoni gialli puliti e a metà
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di mollica di pane
- 10 g di pinoli
- 10 g di uvetta sultanina
- 4 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 20 g di capperi sotto sale sciacquati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 249 kcal / 1205 kJ
- Protein
- 6.7 g
- Tuk
- 15.6 g
- Sacharidy
- 20.4 g
Alternativní recepty
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Pitta chicculiata
4 Std. 45 Min
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1 Std. 10 Min
Polpette di funghi
1 Std.
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Caponata alla catanese
1 Std.
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Carciofi ripieni
50 Min