Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Fegato alla veneziana
35 min
Trippa alla parmigiana
1 Std. 20 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Trippa in umido
1h 10 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min