Anguille in umido

Anguille in umido

4.2 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di anguilla pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 70 g di vino bianco
  • 100 g di polpa di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • polenta (volitelně) a fette arrostita

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 18.8 g
Kalorie 1569 kJ / 375 kcal
Tuk 32.1 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...