Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla, pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1569 kJ / 375 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 32.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1h 25min
Coda alla vaccinara
3h
Calamari in umido
55min
Minestrone
45 min
Polpetti all'inferno
40 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Salsa al pomodoro
40 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Trippa in umido
1h 10min