
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di anguilla pulita, senza pelle e a pezzi (6 cm circa)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 70 g di vino bianco
- 100 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- polenta a fette arrostita (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 375 kcal / 1569 kJ
- Protein
- 18.8 g
- Tuk
- 32.1 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Insalata di riso, funghi e salmone
40min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1hod. 5min
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Trippa in bianco alla napoletana
1hod. 30min
Trippa all'empolese
1hod. 15min
Agnello in umido
1hod. 20min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Trippa in umido
1hod. 10min
Ossibuchi agli asparagi
1hod. 30min
Risotto alla gallinella con panna e ribes
35min
Calamari in umido
55min