Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3878 kJ / 927 kcal
- Protein
- 86.1 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 45.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50 Min
Linguine al nero di seppia
45min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Granita di gelsi
15min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpette con le sarde
25 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20 phút