Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3878 kJ / 927 kcal
- Protein
- 86.1 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 45.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Polpette con le sarde
25min
Sfinciuni
3 godz. 30 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Sarde in saor
25h
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 godz. 30 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 menit
Granita di gelsi
15min
Sfincione favarese
3h