Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3878 kJ / 927 kcal
- Protein
- 86.1 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 45.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1j
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1j 30 menit
Polpette con le sarde
25 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 menit
Triglie in salsa piccante
30 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1j
Linguine al nero di seppia
45 Min
Pescestocco alla messinese
30 min
Pane siciliano
2h 45 min
Panelle
1j 25 menit