港式風味蘿蔔糕

港式風味蘿蔔糕

3.8 17 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
8 人份

Suroviny

  • 豬絞肉
    100 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 大匙
  • 蝦米 泡軟瀝乾
    30 克
  • 油蔥酥
    20 克
  • 乾香菇 泡軟切絲
    8 朵
  • 1400 克
  • 在來米 浸泡2小時以上
    400 克
  • 白蘿蔔 去皮、切塊
    1200 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.8 g
Kalorie 1268.6 kJ / 303.5 kcal
Tuk 7.1 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 51.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...