Zařízení & příslušenství
茶香滷雞翅
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
水1000 克
-
薑 切片20 克
-
蔥 切段2 枝
-
紹興酒100 克
-
醬油300 克
-
滷包 (約20克),詳見要訣1 包
-
紅茶葉1 茶匙
-
冰糖100 克
-
雞翅450 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
24.9 g
Kalorie
1991 kJ /
476 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
41.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan