Zařízení & příslušenství
日式胡麻菠菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
白芝麻 可多備一些裝飾用90 克
-
蒜頭15 克
-
冷水90 克
-
糖15 克
-
醬油20 克
-
純芝麻油 冷壓5 克
-
水1000 克
-
菠菜 切段(約7公分)250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.6 g
Kalorie
747 kJ /
178 kcal
Tuk
14.7 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
10.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan