Zařízení & příslušenství
黑胡椒牛柳
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
牛腰內肉400 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切絲30 克
-
奶油10 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.594 g
Kalorie
1312 kJ /
313 kcal
Tuk
25.117 g
Vláknina
0.274 g
Sacharidy
2.083 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan