Zařízení & příslušenství
Falafel
Příprava 30min.
Celkový 25hod. 30min.
35 portions
Suroviny
-
dried fava beans (broad beans) (see Tips)270 g
-
dried chickpeas90 g
-
water for soaking
-
garlic cloves8
-
brown onion cut into quarters300 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying (see Tips)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
198.1 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
504.4 kJ /
120.1 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
4.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Authentic Lebanese
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Baba ghanoush
1hod.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4hod.
Falafel
1hod. 25min.
Palak paneer
1hod. 15min.
Lentil curry (dahl)
30min.
Zucchini tortillas with falafel
25hod. 30min.
Amritsari dal
26hod.
Baba ghanoush
1hod.
Tarator (tahini dip)
5min.
Falafel with beetroot hommus
20min.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1hod. 30min.
Traditional hommus
25hod. 5min.