Zařízení & příslušenství
Lentil moussaka
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
151 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1hod. 40min.
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min.
Salt cod gratin
50min.
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1hod. 10min.
Baked Spinach and Cheese Strata
9hod. 45min.
Baked falafel kofta
Žádné hodnocení
Fatayer with cheese and mint
1hod. 5min.
Crispy turkey and lentil meatballs
40min.
Broccoli burgers with radish salsa
1hod.
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1hod. 25min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.