Zařízení & příslušenství
Lentil moussaka
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions
Suroviny
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
7.3 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
151 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.