Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g red split lentils
- 600 g water
- 120 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 400 g aubergines
- 50 g olive oil
- 200 g onions, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 pepper, green or red, cut into pieces (approx. 150 g)
- 400 g tomatoes, canned, including juice
- 20 g vinegar
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tsp ground ginger
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 500 g milk
- 40 g flour
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20 phút
Chickpea Gratin
1h
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 phút
Lentil Moussaka
3h 30min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50 min
Vegan Bean Burgers
1h 20 phút
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Pasta alla Norma
50 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min