
Zařízení & příslušenství
Lentil moussaka
Příprava 25min
Celkový 2hod. 20min
6 portions
Suroviny
-
red split lentils200 g
-
water600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions cut into halves200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut into pieces (approx. 150 g)1
-
tomatoes, canned including juice400 g
-
vinegar20 g
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
butter plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
flour40 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
458 kcal /
1917 kJ
Protein
21 g
Tuk
25 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
151 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní