Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 680 g milk
- 9 large eggs
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 280 g frozen spinach, defrosted and water squeezed out (drained weight)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 250 g bread, cut in cubes (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2271 kJ / 544 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 31.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Cornbread
1 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1 Std. 10 Min