Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 680 g milk
- 9 large eggs
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 1 garlic clove
- 280 g frozen spinach, defrosted and water squeezed out (drained weight)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 250 g bread, cut in cubes (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2271 kJ / 544 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 31.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 godz. 50 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Salmon Dill Muffins
45 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1h 20min