Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Parmesan, in Stücken
Bolognese-Sauce
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Tofu, fest, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 200 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 150 g Rotwein, trocken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 1 ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 60 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Butter zum Einfetten
- 250 g Lasagneplatten, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2876 kJ / 687 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1430 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Paprika-Rahmsauce
40 min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Veganer Dürüm
30 min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3u. 30min
Vegane Mac and Cheese
1h
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30 min
Low Meat Bolognese
1h
Grünkernlasagne
1h 20 min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45 min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Vegane Lasagne
1u. 50min
Vegane Bolognese
50 min