Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier
- 350 g Wasser und mehr zum Auffüllen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 250 g Reis, parboiled (siehe Tipp)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g) (siehe Tipp)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Rucola
- 200 g Feta
- 3 Frühlingszwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1423 mg
Alternativní recepty
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3 Std. 30 Min
Vegane Lasagne-Suppe
1h
Häschen-Rührei-Körbchen
35min
One-Pot-Paprika-Pasta
1 Std. 10 Min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50min
Penne mit Paprika-Walnuss-Sauce
45min
Quetschkartoffeln mit Quark-Dip
1 Std. 10 Min
Leichter Nudelsalat
1 Std. 40 Min
Veganes Rührei
30min
Brainpower-Nudelsalat
1 Std. 40 Min
Tomatensauce Tradizionale mit Fusillotti
2h 15min
Pasta für Sportler
30min