Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken
- 2 Schalotten (50 g), halbiert
- 40 g Olivenöl
- 100 g Speckwürfel, durchwachsen
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 4 Eier (Kl. M)
- 30 g Parmesan, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2380 kJ / 568 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing-Pasta
35 min
Grünkohlrisotto
40 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Gelbe-Bete-Risotto
2h
Fenchel-Risotto
40 min
Wirsing-Pasta
1h
Grünkohl-Risotto
50 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Mangoldrisotto
50 min