Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Kichererbsen-Bohnen-Mix (Abtropfgew. 250 g)
- 400 g Feta, aus der Salzlake (2 Stück), in Würfeln (2,5 cm)
- 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 300 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln
- 300 g grüne Bohnen, gedrittelt
- 1 ½ EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1000 g Wasser
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2340 kJ / 558 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarischer Eintopf
1h
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1h
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 min
Bohneneintopf
40 min
Bunte Bohnensuppe
50 Min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1h
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Grüne Minestrone
30 min
Wirsingsuppe
35 min
Scharfer Kartoffel-Paprika-Topf mit Räuchertofu
2 Std.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Graupeneintopf mit Parmesan-Crackern
1h 10 min