
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Dose Kichererbsen-Bohnen-Mix (Abtropfgew. 250 g)
- 400 g Feta aus der Salzlake (2 Stück), in Würfeln (2,5 cm)
- 4 Stängel Thymian abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 2 Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
- 300 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln
- 300 g grüne Bohnen gedrittelt
- 1 ½ EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1000 g Wasser
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 558 kcal / 2340 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Bohnen-Weizen-Eintopf
45min
Blumenkohl-Bohnen-Gemüse
40min
Marokkanische Kichererbsensuppe
55min
Italienischer Gemüsetopf
10hod.
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1hod.
Provenzalischer Bohnen-Tomaten-Topf
1hod.
Tomaten-Bulgur-Suppe mit Blumenkohl
45min
Vegetarischer Eintopf
1hod.
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30min
Bunte Bohnensuppe
50min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min