
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de puerro (en trozos de 3 cm)
- 150 g de zanahoria (en trozos de 3 cm)
- 150 g de calabaza (en trozos de 3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de patatas (en trozos de 2-3 cm)
- 1000 g de agua
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos de 2-3 cm)
- 1 ½ cucharaditas de sal (ajuste a su gusto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 177.5 kcal / 741.9 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Sopa de ajo
40min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35min
Borrajas con gambas
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Pochas guisadas con pato
1hod. 10min
Judías verdes con tomate
45min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Cardo con almendras
20min
Patatas a la riojana
40min
Pochas a la navarra
40min
Marmitako
40min