Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de puerro (en trozos de 3 cm)
- 150 g de zanahoria (en trozos de 3 cm)
- 150 g de calabaza (en trozos de 3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de patatas (en trozos de 2-3 cm)
- 1000 g de agua
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos de 2-3 cm)
- 1 ½ cucharaditas de sal (ajuste a su gusto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 741.9 kJ / 177.5 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Sopa de ajo
40 Min
Calamares en su tinta
1h 5min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Borrajas con gambas
40 Min
Judías verdes con tomate
45 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Cardo con almendras
20 min
Pochas a la navarra
40 Min
Porrusalda
35min
Marmitako
40 Min