![Porrusalda con calabaza Porrusalda con calabaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/61D7C912-7515-47B8-B0C9-511833B5FF3C/Derivates/510dd895-98a8-442e-92ce-5b2dea222c9f.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de puerro (en trozos de 3 cm)
- 150 g de zanahoria (en trozos de 3 cm)
- 150 g de calabaza (en trozos de 3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de patatas (en trozos de 2-3 cm)
- 1000 g de agua
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos de 2-3 cm)
- 1 ½ cucharaditas de sal (ajuste a su gusto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 741.9 kJ / 177.5 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 godz.
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 мин.
Cardo a la cerveza
25min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Porrusalda con bacalao
40 мин.
Pochas a la navarra
40 мин.
Sopa de ajo
40 мин.
Judías verdes con tomate
45 min
Patatas a la riojana
40 мин.
Sopa juliana con verduras frescas
40 мин.
Marmitako
40 мин.