Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos, sin piel ni espinas)
- 120 g de cebolla
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 350 g de caldo de pescado
- 160 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 24.94 g
- Sacharidy
- 67.26 g
- Tuk
- 31.56 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Lentejas con calamares
2 Std. 50 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Fideuá negra de calamares
45 Min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min