Lombarda salteada con ajo y jamón

Lombarda salteada con ajo y jamón

4.7 337 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 raciones

Suroviny

  • 600 g de lombarda (en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 2 dientes de ajo
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco pimienta molida
  • 1 cucharada de vinagre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 9.4 g
Kalorie 1022.5 kJ / 244.5 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 4.6 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...