Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de lombarda (en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1022.5 kJ / 244.5 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 6.6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Guarnición de lombarda
30 Min
Repollo salteado
25min
Judías verdes con tomate
45 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Níscalos guisados
30 Min
Setas de cardo con jamón
25min