Kompatibilní verze
Lomos de pescado y guisantes con jamón al pimentón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 90 - 100 g de jamón curado en dados
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 500 g de guisantes congelados
- 600 g de lomos de salmón fresco (aprox. 4 lomos)
- 1 pellizco de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de eneldo seco
- 2 - 3 chorritos de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 769.5 mg
Alternativní recepty
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 min
Ensalada de garbanzos con vinagreta de pimientos
5 Min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Ensalada templada de pasta con gambas y aguacate
30 min
Pechugas a la provenzal con guisantes y tomatitos para dos
20 min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min
Calamares con pisto
45 min
Salmón en piriñaca
35min
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15min
Verduras y pavo al vapor
30 min