Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de langostinos crudos sin pelar
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de agua
- 130 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 75 - 80 g de zanahoria en trozos
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (aclarados y escurridos)
- 2 cucharaditas rasas de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de comino en grano (volitelně)
- 150 g de bacalao en salazón remojado y desalado (migas)
- 120 g de hojas de espinaca frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 16.01 g
- Sacharidy
- 15.38 g
- Tuk
- 13.87 g
- Vláknina
- 8.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Potaje de vigilia
30 min
Fabes con pulpo
45 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Alubias con gambas
20min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Fabes con almejas
30 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min