Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de langostinos crudos sin pelar
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de agua
- 130 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 75 - 80 g de zanahoria en trozos
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) (aclarados y escurridos)
- 2 cucharaditas rasas de sal
- 1 cucharada de pimentón
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de comino en grano (volitelně)
- 150 g de bacalao en salazón remojado y desalado (migas)
- 120 g de hojas de espinaca frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 16.01 g
- Sacharidy
- 15.38 g
- Tuk
- 13.87 g
- Vláknina
- 8.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje de vigilia
30 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Patatas guisadas con gambones
1h
Patatas guisadas con calamares
40 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Alubias con gambas
20min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Fabes con pulpo
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Fabes con almejas
30 min