Kompatibilní verze
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di asparagi verdi e pistacchi
- 1250 g di acqua
- 500 g di asparagi verdi freschi (2 mazzi)
- 250 g di cubetti di ghiaccio
- 75 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ceviche di gamberi
- 200 g di gamberi crudi sgusciati
- 50 g di cipollotti
- 50 g di succo di lime
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 12 fette di pane tipo ciabatta, tostate
- 1 peperoncino piccante fresco verde o rosso, a fettine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 521 kJ / 125 kcal
- Protein
- 5.93 g
- Sacharidy
- 7.05 g
- Tuk
- 8.02 g
- Vláknina
- 1.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata di cardi e funghi secchi
1j 55 menit
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1h 30min
Cous cous con calamaretti
40min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Insalata di pollo e carciofi all'arancia
50min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Insalata di calamari e pesche
40min
Bignè integrali
1h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Condimento ai carciofi veloce
10 min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15 min