Kompatibilní verze
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di asparagi verdi e pistacchi
- 1250 g di acqua
- 500 g di asparagi verdi freschi (2 mazzi)
- 250 g di cubetti di ghiaccio
- 75 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
Ceviche di gamberi
- 200 g di gamberi crudi sgusciati
- 50 g di cipollotti
- 50 g di succo di lime
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 12 fette di pane tipo ciabatta, tostate
- 1 peperoncino piccante fresco verde o rosso, a fettine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 521 kJ / 125 kcal
- Protein
- 5.93 g
- Sacharidy
- 7.05 g
- Tuk
- 8.02 g
- Vláknina
- 1.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di funghi
1 Std.
Baccalà alla cappuccina
55 min
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Orzotto ai funghi porcini
30 min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Involtini con funghi e castagne
45 min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10 min
Risotto seitan e funghi
40 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Quinoa con code di gambero
30 min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.