Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de yogur griego
- 20 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de naranja recién exprimido
- 1 - 2 cucharadas de miel
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 300 g de berros
- 800 g de lentejas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 pepinos (aprox. 270-300 g) pelados, sin semillas y en trozos
- 360 g de queso feta
- 150 g cebolla roja
- 150 g bulbo de hinojo
- 300 g de tomate en cuartos
- 80 g de aceitunas negras sin hueso en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 15.3 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5h
Ensalada de alubias blancas
5 min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 min
Tabulé de lentejas
10 min
Ensalada de garbanzos y espinacas con cilantro y lima
15min
Ensalada griega de arroz
1h
Ensalada de salmón, kale y quinoa
1h
Ensalada tzatziki con pasta integral
35 Min
Ensalada tabulé con atún en conserva
50min
Ensalada tabulé de quinoa
25 min
Ensalada japonesa de pepino con aliño aromático de hierbas
15min
Ensalada tabulé
1h 20 min