Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de pulpo cocido en lonchas de 2 mm
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 80 g de zumo de limón (aprox. el zumo de 1 limón)
- 100 g de zumo de lima (aprox. el zumo de 3 limas)
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (2-3 cm)
- 1 ramillete de cilantro fresco
- 30 g de aceite de sésamo tostado
- 2 cebollas rojas en trozos
- 2 pimientos verdes italianos en trozos
- 150 g de maíz en conserva (1 lata pequeña escurrida)
- ½ - 1 cucharadita de tabasco verde
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartare
30min
Ceviche de salmón
10 min
Ceviche de dorada a los cítricos
1 Std. 10 Min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1h
Tartar de buey
10 min
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2 Std.
Tiradito de lubina
15min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Tataki de atún
30min
Ceviche de corvina
2h 40min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 godz. 20 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min