Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de pulpo cocido en lonchas de 2 mm
- 3 - 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 80 g de zumo de limón (aprox. el zumo de 1 limón)
- 100 g de zumo de lima (aprox. el zumo de 3 limas)
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco (2-3 cm)
- 1 ramillete de cilantro fresco
- 30 g de aceite de sésamo tostado
- 2 cebollas rojas en trozos
- 2 pimientos verdes italianos en trozos
- 150 g de maíz en conserva (1 lata pequeña escurrida)
- ½ - 1 cucharadita de tabasco verde
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 755 kJ / 180 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 6.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48j
Bisque de bogavante
50min
Ceviche de corvina
2u. 40min
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Ceviche de bacalao
20 min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20 min
Tartar de buey
10 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Ceviche de salmón
10 min
Steak tartare
30min
Tataki de atún
30min