Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 60 g di vino bianco + q.b.
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
Ripieno
- 350 g di castagne, sbollentate e spellate (vedere consigli)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 80 g di zucchero
- 2 cucchiai di Rum
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 40 g di caffè espresso
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 230 kJ / 55 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Lagane e ceci
1h
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Calzoncini con i ceci
2 godz. 15 min
Piccole pastiere
2h
Pastiera
15 godz.
Cavatelli
1h 30min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min