Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di mandorle, pelate e tostate
- 250 g di zucchero + q.b.
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 cucchiaino di cacao amaro in polvere
- 1 uovo
- 380 g di mosto cotto
- 1 cucchiaino di ammoniaca per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza rustica lucana
1h 15min
Cartellate
1h 5min
Parrozzo
1h 10min
Chiacchiere
1h 35min
Mostaccioli siciliani
1h
Calzoncelli melfitani
1sa 40 dk
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Taralli dolci speziati
55 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Cavatelli
1 godz. 30 min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min