Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di mandorle, pelate e tostate
- 250 g di zucchero + q.b.
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di chiodi di garofano in polvere
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 cucchiaino di cacao amaro in polvere
- 1 uovo
- 380 g di mosto cotto
- 1 cucchiaino di ammoniaca per dolci
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h 50min
Lu frustingu
18 Std.
Mostaccioli siciliani
1 godz.
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Calzoncelli melfitani
1h 40min
Pizza rustica lucana
1 godz. 15 min
Pasticcio altamurano
3 Std. 30 Min
Cartellate
1h 5 min
Ciambellone con crema all'arancia
55min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min
Crema Bimby ® al limone
45 min