Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 25 g di burro
- 100 g di acqua
Crema di ricotta
- 1 pezzo di scorza di limone, (senza la parte bianca)
- 1 pezzo di scorza di arancia, (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 30 g di ricotta fresca, ben scolata
Crema al Rum
- 30 g di ricotta fresca, ben scolata
- 30 g di zucchero
- 15 g di Rum
- 5 g di uvetta
- 5 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 3 cucchiai di gocce di cioccolato
- 2 pizzichi di peperoncino in polvere
- olio di semi di arachide q.b.
- zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Taralli dolci al profumo esotico
1h 30min
Castagnole ripiene
14h
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3hod. 15min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Cassatelle pasquali
2 godz. 50 min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min
Iris siciliani
4h 10min
Ciambellone con crema all'arancia
55 min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Tetù
1h 50 min