Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 25 g di burro
- 100 g di acqua
Crema di ricotta
- 1 pezzo di scorza di limone, (senza la parte bianca)
- 1 pezzo di scorza di arancia, (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 30 g di ricotta fresca, ben scolata
Crema al Rum
- 30 g di ricotta fresca, ben scolata
- 30 g di zucchero
- 15 g di Rum
- 5 g di uvetta
- 5 g di pinoli
Terminare la preparazione
- 3 cucchiai di gocce di cioccolato
- 2 pizzichi di peperoncino in polvere
- olio di semi di arachide q.b.
- zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Pan di Spagna
1h 50min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Sfinci siciliane
2hod. 30min
Ciambellone con crema all'arancia
55 Min
Torta mimosa gelato
3h 30min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Pan di Spagna
1h
Limoni di frolla ripieni
1h 30min
Zeppole sarde
3hod.
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min