Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelato alla banana
- 5 banane mature (500 g circa) congelate, a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 45 g di panna (min. 30% di grassi)
Salsa al caramello
- 80 g di burro a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di zucchero grezzo di canna
- 40 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di sciroppo di acero
- 1 pizzico di sale
Pasta biscotto alla vaniglia
- 125 g di zucchero
- 5 uova, a temperatura ambiente
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 125 g di farina autolievitante
- zucchero, q.b.
- zucchero a velo, q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1600 kJ / 381 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 50.4 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1 godz. 30 min
Pan di Spagna
1h
Cestini di crema al caffè
4h
Mousse al caffè (senza lattosio)
3 Std. 20 Min
Torta di crêpes tiramisù
6 godz. 30 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Rotolo decorato
1u. 5min
Torta cappuccino e caramello
2 godz.
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 godz. 30 min
Crema al limone
10 Std. 20 Min
Rotolo alla frutta
1 Std. 25 Min