Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sobras de pão
- 5 g salsa
- 400 g cebola cortada em rodelas finas
- 4 dentes de alho cortados em lâminas
- 1 folha de louro
- 2 c. chá de sal
- 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1000 g água
- 700 g batata-doce cortada em rodelas finas
- 500 g bacalhau demolhado e desfiado
-
200
g natas
nebo 200 g natas de soja - 100 g leite
- 10 g mostarda
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de garoupa à Portuguesa
40 dk
Empadão de peixe
1sa
Empadão de peixe e ervilhas
1 godz. 30 min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1 Std. 10 Min
Empadão de bacalhau
1 Std. 10 Min
Rolo de pescada e salmão
1h 15min
Lasanha de curgete e bacalhau
1sa
Bolinhos de salmão
2h 20min
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min
Tortilha de bacalhau com todos
1sa
Empadão de feijão-branco com atum
40 dk
Bacalhau à abade de Priscos
50 dk