Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 300 g cenoura cortada em rodelas finas
- 20 g vinho branco
- 300 g massa tipo pevide
- 850 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de açafrão-da-índia
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g folhas de agrião
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 958 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Juliana de legumes
40min
Sopa de espinafres e cotovelinhos
35min
Sopa de entulho
1 Std. 30 Min
Sopa de feijão-frade e espinafres
35min
Sopa da horta
55min
Canja de feijão-frade
1h
Sopa de feijão-verde com farinheira
35min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45min
Sopa primavera
40min
Sopa de alface
35min
Sopa de sabores de Inverno
50min
Sopa de feijão frade com coentros
30min