
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em meias-luas
- 150 g espinafres
- 250 g atum em lata escorrido
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g feijão-branco cozido e escorrido
- 1 c. chá de mostarda
- ½ limão só o sumo
- 1 gema de ovo batida
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 554 kcal / 0 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 96 g
Alternativní recepty
Empadão de legumes
1 Std.
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Empadão de peixe
1 Std.
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 Min
Hambúrgueres de peixe
24 Std.
Pudim de massa e legumes
1 Std. 10 Min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1 Std. 40 Min
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Feijão e abóbora com natas e coentros
1 Std.
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40 Min