Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 85 g de aceite de oliva
- 600 g de carrilleras de cerdo
- 100 g de vino de Jerez Cream
- 800 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de nuez moscada molida
- 300 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de patatas con magro
1h
Costillas al vino con arroz
1h
Patatas guisadas con calamares
40 min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Arroz caldoso con especias
40 min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min
Arroz con cordero
1h 10min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min