Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 codornices
- 4 dientes de ajo aplastados ligeramente
- 40 g de puerro en rodajas
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de caldo de ave
- 1 sobre de sazonador para paella (5 g)
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de cebolla
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de calabacín en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
-
100
g de garrofón fresco
nebo 100 g de garrofón congelado - 200 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2737 kJ / 654 kcal
- Protein
- 36.77 g
- Sacharidy
- 47.05 g
- Tuk
- 35.52 g
- Vláknina
- 4.34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min
Arroz caldoso con especias
40min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Arroz meloso con verduras
1h
Paella
1 Std. 10 Min
Arroz con cordero
1 Std. 10 Min
Arroz con conejo
1h 15min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz a banda
1h