Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lavendelsirup
- 300 g Wasser
- 160 g Zucker
- 15 g Vanillezucker
- 1 TL Zitronensäure
- 30 g Lavendelblüten und -blätter
Lavendeleis
- 125 g Milch
- 20 g Schlagobers
- 20 g Honig
- 20 g Zucker
- 1 Ei
- 2 Eidotter
Geschmorte Pfirsiche
- 250 g Weißwein
- 60 g Honig
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 6 Pfirsiche (Weinbergpfirsiche)
Fertigstellung
- 30 g Schlagobers
- 4 Lavendelblüten, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1530 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronentarte
4hod.
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 Std. 50 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Tomaten-Cocktail
30min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Invertzucker-Sirup
1 Std. 10 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2 Std.