Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lavendelsirup
- 300 g Wasser
- 160 g Zucker
- 15 g Vanillezucker
- 1 TL Zitronensäure
- 30 g Lavendelblüten und -blätter
Lavendeleis
- 125 g Milch
- 20 g Schlagobers
- 20 g Honig
- 20 g Zucker
- 1 Ei
- 2 Eidotter
Geschmorte Pfirsiche
- 250 g Weißwein
- 60 g Honig
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 6 Pfirsiche (Weinbergpfirsiche)
Fertigstellung
- 30 g Schlagobers
- 4 Lavendelblüten, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1530 kJ / 365 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Zitronengras-Suppe
55 Min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1 Std. 40 Min
Birnen im Weißweinsud
35 Min
Marillen Curd-Tartelettes
1 Std. 30 Min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Lavendelcreme
5h
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2ωρ. 45 λεπτ.
Lila Erdäpfelmousseline
35 Min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min