Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Zucker
- 30 g Rotwein
- 650 g Fleischparadeiser, in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken
- 12 - 14 Blättchen frisches Basilikum
- 6 EL Naturjoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 348 kJ / 82 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Velouté von Topinambur
30 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 Std. 30 Min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 Std. 50 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Fenchelsalat
3 Std. 35 Min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1h 10 min