Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Zucker
- 30 g Rotwein
- 650 g Fleischparadeiser, in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten, in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Stangensellerie, in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken
- 12 - 14 Blättchen frisches Basilikum
- 6 EL Naturjoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 348 kJ / 82 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Warmer Salat mit roten Bohnen
13 Std.
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1 godz. 15 min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min
Crostini mit Avocado-Rettich-Creme
20min
Spanisches Ei im Glas
40min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45min
Grünspargel-Laksa
30min
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Bulgursalat mit Fenchel und Orangen
35min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min