
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Zucker
- 30 g Rotwein
- 650 g Fleischparadeiser in Stücken
- 100 g rote Paprikaschoten in Stücken
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Estragon, getrocknet
- 1 Msp. Paprikapulver, rosenscharf
- 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Stangensellerie in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 100 g Gurke in Stücken
- 12 - 14 Blättchen frisches Basilikum
- 6 EL Naturjoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 82 kcal / 348 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Rotkohlröllchen mit Burgunder-Jus
1hod. 30min
Spargel-Mango-Salat
35min
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1hod. 20min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Herbstsalat mit Rote-Rüben-Dressing
30min
Frühlingssalat mit Roquefort-Dressing
1hod. 40min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20min
Zwiebel-Ricotta-Küchlein mit Salbei
1hod.
Eier in Dijonnaise
35min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1hod. 10min