Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g de té limón, fresco, la parte blanda
nebo 1 ½ cdita de ralladura de limón verde - 5 g de jengibre, fresco y pelado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 30 g de aceite vegetal
- 30 g de salsa de soya
-
30
g de salsa de pescado
nebo 1 cdita de sal fina - ½ cdita de cúrcuma, en polvo
- 1 cdita de azúcar mascabado
- 1 cdita de semillas de cilantro, molidas
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de filete de res, cortado en rebanadas delgadas (aprox. 5 mm)
- hojas de lechuga para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6048 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 156 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2u. 25min
Sticky chicken (pollo caramelizado)
1h 20 min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2j 15 menit
Salsa de cacahuate
10min
Pozole negro
1h 15 min
Sukiyaki de pollo
45 min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45 min
Res con chile estilo tailandés
30 min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15 min
Tacos de lechuga
1h