Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g de té limón, fresco, la parte blanda
nebo 1 ½ cdita de ralladura de limón verde - 5 g de jengibre, fresco y pelado
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 30 g de aceite vegetal
- 30 g de salsa de soya
-
30
g de salsa de pescado
nebo 1 cdita de sal fina - ½ cdita de cúrcuma, en polvo
- 1 cdita de azúcar mascabado
- 1 cdita de semillas de cilantro, molidas
- ¼ cdita de comino en polvo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 600 g de filete de res, cortado en rebanadas delgadas (aprox. 5 mm)
- hojas de lechuga para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 6048 kJ / 1440 kcal
- Protein
- 156 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sándwich de filete de res
2u. 30min
Pollo tandoor
6 godz. 45 min
Camarones saganaki con queso feta
35 min
Estofado de tocino, pavo y poro
35 min
Pollo con ajonjolí
40 min
Tacos de lechuga
1 Std.
Ramen japonés
1u. 40min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40 min
Pollo kung pao
45 min
Pescado con mole blanco
45 min
Garam masala
5 Min
Goi cuon (Rollos vietnamitas de cerdo)
1 Std.