Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ diente de ajo, pelado
- 3 centimetros de jengibre, en rebanadas (2 mm)
- 30 g de vinagre de arroz
- 15 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 60 g de salsa de soya
- 15 g de mirin
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 1200 g de agua
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 200 g de arroz negro, 18 minutos de cocción (ver tip)
- 140 g de zanahoria, en rebanadas (1 cm)
- 200 g de queso feta, en cubos (1 cm)
- 200 g garbanzo blanco, cocido, drenado y enjuagado
- 200 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 1 de manzana verde, en rebanadas
- 40 g de goji berries
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2269 kJ / 542 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1988 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacos de lechuga Hunan
35min
Grilled-cheese sandwich y sopa de jitomate
25min
Yakimeshi vegetariano
35min
Croquetas de papa y lentejas
2 godz.
Rollos veganos de verano
35min
Bolas de matza
50min
Fattoush
30 min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 godz. 30 min
Latkes de papa
45 min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Falafel envuelto en pan plano (pan r’gaif ) con salsa tahini
1h 25min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min