Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 270 g Weizenmehl, glatt
- 230 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 180 g Wasser
- 70 g Milch
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Germ
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 ½ TL Salz
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Äpfel, in Stücken
- 120 g Lauch, in Stücken (2 cm)
- 3 - 4 Knoblauchzehen, halbiert, nach Geschmack
- 3 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Cayennepfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 rote Zwiebel
- 120 - 150 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 969 kJ / 232 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Mohnnudeln
1h 30min
Eiernockerl
30 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35 min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25 min
Bröselknödel
40 min
Wurstknödel
1h 20 min
Fastenbeugerl
1h 30min
Salzstangerl
1h 25 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Langos
1h 55min