
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (volitelně)
- ¼ Bund Kerbel, frisch Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 164 kcal / 688 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
Alternativní recepty
Omas Kärntner Reindling
2hod. 25min
Osterpinzen
2hod. 50min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1hod. 20min
Zuckerreinkerl
2hod. 50min
Kärntner Kasnudeln
1hod. 45min
Kärntner Kletzennudeln
27hod. 50min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Frittaten
30min
Kärntner Reindling
2hod. 40min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min