Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (volitelně)
- ¼ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Kärntner Kletzennudeln
27h 50 min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Omas Kärntner Reindling
2 Std. 25 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Zuckerreinkerl
2 godz. 50 min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Kärntner Kasnudeln
1h 45min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Frittaten
30min