Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Weizenmehl, universal
- 125 g Weichweizengrieß
- 250 g Schlagobers
- 4 Nelken
- ½ Zimtstange
- 25 g Zucker
- 10 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- Rosinen, zum Servieren
- Staubzucker, zum Servieren
- Zimt, gemahlen, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Erdäpfelgulasch
1 Std. 10 Min
Mohnnudeln
1h 30 min
Eiernockerl
30 min
Germknödel
1h
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55 min
Bröselknödel
40 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Punschkrapferl
1h 5min
Mini-Schaumrollen
1h 40 min