Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Weizenmehl, universal
- 125 g Weichweizengrieß
- 250 g Schlagobers
- 4 Nelken
- ½ Zimtstange
- 25 g Zucker
- 10 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- Rosinen, zum Servieren
- Staubzucker, zum Servieren
- Zimt, gemahlen, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Germknödel
1h
Mohnnudeln
1sa 30 dk
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Fleischstrudel für Suppe
40 dk
Topfenschmarrn
50 Min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Eiernockerl
30 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Butternockerl
40 dk
Grießkoch mit Orangenfilets
20 dk