
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten
- 1 Brötchen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- Butter zum Einfetten
- 2 Zwiebeln (120 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum abgezupft
- 200 g Mozzarella abgetropft, in Stücken
- 3 Tomaten geviertelt, entkernt (200 g)
- 600 g Hackfleisch gemischt
- 2 Eier
- 2 TL Senf
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Wirsingblätter blanchiert
Basilikumcreme
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum abgezupft
-
400
g Crème fraîche
nebo 400 g Schmand - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 168 kcal / 703 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1hod. 10min
Putenröllchen
1hod.
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Hähnchenbrust mit Tomaten-Kräuter-Füllung
45min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1hod. 15min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1hod. 30min
Gefüllter Blumenkohl
1hod. 20min
Geflügelfrikadellen mit Mandelsauce
1hod. 40min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1hod. 50min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1hod. 45min
Gulasch Stroganoff
1hod. 10min
Szegediner Hackbraten
1hod. 20min