Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten
- 1 Brötchen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- Butter zum Einfetten
- 2 Zwiebeln (120 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 3 Tomaten, geviertelt, entkernt (200 g)
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 2 TL Senf
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Wirsingblätter, blanchiert
Basilikumcreme
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
-
400
g Crème fraîche
nebo 400 g Schmand - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kasseler-Röllchen auf Sauerkraut-Kartoffel-Beilage
1 godz. 5 min
Schweinefleisch mit Wasabi
2h 45min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 Std. 30 Min
Gurken mit Lachsfüllung
45min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1 Std. 30 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1 Std.
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1 Std. 50 Min