Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten
- 1 Brötchen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- Butter zum Einfetten
- 2 Zwiebeln (120 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 3 Tomaten, geviertelt, entkernt (200 g)
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 2 TL Senf
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Wirsingblätter, blanchiert
Basilikumcreme
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
-
400
g Crème fraîche
nebo 400 g Schmand - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauerbraten
72h
Kasseler mit Möhren-Spitzkohl-Gemüse und Senf-Hollandaise
1sa
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50 dk
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3hod.
Szegediner Hackbraten
1sa 20 dk
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1h 50min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1ωρ. 45 λεπτ.
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1sa
Chicorée mit Hackfleisch, Reis und Tomatensauce
1sa
Rinderrouladen mit Gürkchen
1sa 15 dk