Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hackbraten
- 1 Brötchen
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- Butter zum Einfetten
- 2 Zwiebeln (120 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 200 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 3 Tomaten, geviertelt, entkernt (200 g)
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 2 TL Senf
- 2 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 8 Wirsingblätter, blanchiert
Basilikumcreme
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
-
400
g Crème fraîche
nebo 400 g Schmand - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
1h 30 min.
Szegediner Hackbraten
1h 20min
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
1h 15min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Kaninchen-Terrine
1sa 10 dk
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1h
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35 min.
Endiviensalat mit Hähnchen und Granatapfel
25 min.
Gefüllte Spitzpaprika für den Rost
50min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4 Std.
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1h 50min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1h 20min