Kompatibilní verze
Gefüllter Blumenkohl mit Fisch, Kartoffeln und Currysauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 1 Blumenkohl, ganz (ca. 700-1000 g)
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 600 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in dünnen Scheiben (ca. 5 mm)
- 400 g Crème fraîche
- 150 g Sahne, kalt
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, oder 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 1 ½ TL Salz
- 1 ½ TL Pfeffer
- 1 TL Curry, mild
- 15 g Zitronensaft
- 1 Ei, kalt
- 2 - 3 Spritzer Worcester-Sauce
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Öl zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3488 kJ / 833 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 63 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 Min
Lachs mit Rosenkohl und Senfsauce
45 Min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 Min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50 min
Wirsing-Lachs-Rouladen mit Reis und Meerrettichsauce
1 Std.
Polenta mit Wurzeln und Seelachsfilet
50 min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20 min
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40 Min
Spinat-Kartoffeln mit paniertem Rotbarsch
1 godz. 10 min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 Min
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1 godz. 15 min