Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 avocats, bien mûrs
- le jus d'un citron jaune
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 250 g de chair de crabe frais, émiettée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5 phút
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20 phút
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 Std. 30 Min
Verrines printanières
25min
Verrine aux trois poivrons
55min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 godz. 30 min
Mousses de betterave en deux façons
15min