Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de lait
- 2 avocats, bien mûrs
- le jus d'un citron jaune
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 250 g de chair de crabe frais, émiettée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonnaise d'avocat
15min
Granité aux cerises et crème balsamique
5min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Dip d'asperges blanches
15min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Cheesecake au saumon
4 godz.
Verrine saumon-endive
10 min