Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de sirop de violette
- 150 g de lait
- 350 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre roux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au caramel salé
4h 30min
Crème brûlée au chocolat
3h 15min
Iles flottantes aux carambars
1 godz. 20 min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2h
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12h 20min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1 godz. 45 min
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min