Zařízení & příslušenství
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1437 mg
Protein
36.8 g
Kalorie
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Tuk
34.7 g
Vláknina
15.1 g
Nasycený tuk
11.7 g
Sacharidy
94.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Christmas Gingerbread (Poland)
1hod. 25min.
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min.
Roast Carrot Butter
1hod.
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2hod.
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2hod.
Beetroot and Kale Pizza
2hod.
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2hod. 35min.
Chocolate Quinoa Porridge
25min.
Raspberry and Pistachio Muffins
55min.
Sweet Potato Brownies
8hod. 55min.
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min.
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20min.