Kompatibilní verze
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 270 g water
- 1 tsp sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast, crumbled - 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g spelt flour
- 2 tsp fine sea salt
Topping
- 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 100 g feta cheese, crumbled
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 150 g kale, shredded, thick stalks removed
- 4 medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3366.7 kJ / 804.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Sacharidy
- 94.3 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 1437 mg
Alternativní recepty
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
French Brunch
Žádné hodnocení
Spanish Brunch
1h 15min
Orange curry dressing
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Baked spinach and eggs
35 Min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 Std. 30 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Chocolate Hazelnut Energy Balls
10 min
Green Smoothie Pancakes
45 min