Kompatibilní verze
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 270 g water
- 1 tsp sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast, crumbled - 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g spelt flour
- 2 tsp fine sea salt
Topping
- 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 100 g feta cheese, crumbled
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 150 g kale, shredded, thick stalks removed
- 4 medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3366.7 kJ / 804.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Sacharidy
- 94.3 g
- Tuk
- 34.7 g
- Nasycený tuk
- 11.7 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 1437 mg
Alternativní recepty
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Houmous
13 Std. 30 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Greek Appetiser Tart
1 Std. 30 Min
Courgette Omelette
40 Min
Chocolate Carrot Muffins
40 Min
Polenta Cake
1 godz.
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min