Zařízení & příslušenství
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
656.3 mg
Protein
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
25.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baba Ganoush
1hod.
Reuben's Stew
5min.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12hod. 45min.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2hod.
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1hod.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min.
Green Goodness Soup
10min.
Frozen Cranberry Margarita
5min.
Low Carb Cranberry Sauce
20min.
Yucatan Style Sopa de Lima
40min.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9hod.
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1hod.