Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 656.3 mg
Alternativní recepty
Raspberry Turnovers
2 Std.
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Spanish Tortilla
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Leftover Vegetable Houmous
10 min