Zařízení & příslušenství
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
656.3 mg
Protein
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
25.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Žádné hodnocení
Gnocchi with Courgettes
20min.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1hod.
Asparagus Risotto
45min.
Basil pesto
10min.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min.
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min.
Aubergine and Lentil Salad
40min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min.