Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 656.3 mg
Alternativní recepty
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Pain aux Cereales
12u. 15min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Žádné hodnocení
Baked masala fish
1h 15 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM6)
1h
Slow Cooked Beets
40 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min