Zařízení & příslušenství
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 35min.
10 portions
Suroviny
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
7 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tuk
11 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Modern Vegetarian
60 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2hod. 20min.
Portuguese Leeks
45min.
Beetroot and Kale Pizza
2hod.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1hod. 40min.
Chickpea Pancakes
20min.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min.
Kale Meat(less) Balls
30min.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1hod.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min.