Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 1000 g passierte Tomaten, konserviert (2 Packungen à 500 g)
- 60 g Oliven, entsteint, schwarz oder grün oder gemischt
- 3 Sardellenfilets, in Salz eingelegt, abgespült
- 2 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 800 g Wasser
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 4 - 6 Scheiben Weißbrot, groß
- 500 g Mozzarella (4 Kugeln à 125 g), in Scheiben
- Basilikumblätter, frisch, für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1074 kJ / 256 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Calvados-Sorbet
5j 30 menit
Pappardelle mit Lammragout
1h
Neapolitanischer Kranz
2h 15min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 Min
Avgolemono (Griechische Eier-Zitronen-Suppe)
35min
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1h 15min
Forellencremesuppe
40 Min
Bloody Mary Suppe
25min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Asturische Fischsuppe
35min
Linsen-Kokos-Suppe
30 Min
Paprikacremesuppe
20 Min