Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Schalotten (ca. 70 g)
- 30 g Butter
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 350 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Apfel, geschält, entkernt, geviertelt (ca. 140 g)
- 250 g trockener Weißwein
- 600 g Wasser
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Msp. Pfeffer
- 3 Prisen Muskat, gerieben
- 16 Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt, frisch oder TK, aufgetaut
- Chiliflocken zum Würzen
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1302 kJ / 311 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 min
Petersilien-Schaumsuppe mit Flusskrebsen
20 min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30 min
Weißweinsuppe
45 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 min
Spargel-Rucola-Suppe
40 min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min