Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g Öl
- 800 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 100 g Flusskrebs-Schwanz, vorgegart, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmesansüppchen
25 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Kalte Caprese-Suppe
2 Std. 15 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Basilikumsuppe
25 min
Forellencremesuppe
40 Min
Weiße Tomatensuppe
40 Min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 Min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 Min
Paprikacremesuppe
20 min