Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g Öl
- 800 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 100 g Flusskrebs-Schwanz, vorgegart, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 905 kJ / 216 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Tomatencremesuppe
35 Min
Basilikum-Kartoffelsuppe kalt oder warm
40 min
Paprikacremesuppe
20 min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Basilikumsuppe
25 min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 Min
Currycremesuppe mit Spargel und Krabben
35 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 min
Suppe für Verliebte
30 min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 min