Zařízení & příslušenství
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů fenyklu, bulvy po očištění od tvrdých částí
-
pepř černý, mletý dle chuti
-
olivový olej
-
500 gramů vody
-
200 gramů růžiček brokolice
-
3 špetky soli plus extra na osolení
-
máslo na vymazání
-
300 gramů čerstvých filetů z lososa (4 filety)
-
citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná
-
½ balíčku plocholisté petrželky nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
18 g
Kalorie
816 kJ /
194 kcal
Tuk
10.5 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
8.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sezónní speciality
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vaječný likér se šafránem
2hod. 25min.
Makaróny se zeleninou pěti barev
40min.
Vanilkovo-malinová zmrzlina ze skyru (nízkotučná)
10hod. 15min.
Zeleninový vývar se zázvorem
4hod. 15min.
Vařená basmati rýže
35min.
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min.
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1hod. 40min.
Rýžová mouka
5min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1hod. 5min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.