Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů fenyklu, bulvy, po očištění od tvrdých částí
- pepř černý, mletý, dle chuti
- olivový olej
- 500 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 3 špetky soli, plus extra na osolení
- máslo, na vymazání
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa (4 filety)
- citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná
- ½ balíčku plocholisté petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 816 kJ / 194 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos s kokosovým chilli přelivem
30min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
Žádné hodnocení
Oříškový nanuk
8 godz. 15 min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 Std. 10 Min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min
Crème brûlée s vaječným likérem
1h 15min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min