Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů fenyklu, bulvy, po očištění od tvrdých částí
- pepř černý, mletý, dle chuti
- olivový olej
- 500 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 3 špetky soli, plus extra na osolení
- máslo, na vymazání
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa (4 filety)
- citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná
- ½ balíčku plocholisté petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 816 kJ / 194 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Kyselý melounovo okurkový mocktail
10 Min
Marinovaný losos s fazolkami
1 Std. 10 Min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 Min
Pesto z medvědího česneku
20 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Ryba po řecku
35min
Smoothie bowl s malinami a chia semínky
10 Min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min