Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů fenyklu, bulvy, po očištění od tvrdých částí
- pepř černý, mletý, dle chuti
- olivový olej
- 500 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 3 špetky soli, plus extra na osolení
- máslo, na vymazání
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa (4 filety)
- citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná
- ½ balíčku plocholisté petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 816 kJ / 194 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos se špenátem a divokou rýží
1u. 15min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 Min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 min.
Losos s pórkem a bylinkami
35 Min
Hedvábné brokolicové pyré
30 Min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1 Std.
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50 Min
Restovaný lilek (400 gramů)
35 Min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40 min.
Sušenky (Petits sablés)
1 Std. 45 Min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25 min.