
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů fenyklu, bulvy po očištění od tvrdých částí
- pepř černý, mletý dle chuti
- olivový olej
- 500 gramů vody
- 200 gramů růžiček brokolice
- 3 špetky soli plus extra na osolení
- máslo na vymazání
- 300 gramů čerstvých filetů z lososa (4 filety)
- citrónová šťáva, čerstvě vymačkaná
- ½ balíčku plocholisté petrželky nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 194 kcal / 816 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 10.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 h
Kozí sýr s bylinkami
18 h
Vařená basmati rýže
35 min
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
1 h
Salát s chřestem a jahodami
1 h 35 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1 h
Losos se špenátem a divokou rýží
1 h 15 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 h 10 min